A+ A A-

Å ha en fin, oversiktlig og moderne nettside er alfa og omega om du vil bli tatt seriøst av dine kunder. Vi kan sette opp en komplett nettside for deg og din bedrift, eller for deg som privatperson. For oss spiller hver minste lille detalj en viktig rolle i det ferdige produktet . Vi gir oss ikke før du er helt fornøyd. 

Nettsiden må kunne brukes på mobil og nettbrett, såfremt som bærbare og stasjonære datamaskiner. Kanskje vil du også at nettsiden skal integreres med bedriftens eller din private Facebook-side? Trenger du Kundeservice-chat eller eget meldingsystem? Vi hjelper deg gjerne!

Nettsidene vi setter opp for deg er basert på Joomla, et av verdens største CMS (content management system) . Ved hjelp av Joomla sitt kontrollpanel kan du enkelt legge til nye artikler, laste opp bilder eller videoer til nettsiden din. Vil du at vi skal ta oss av oppdateringen dine, gjør vi selvfølgelig dette for deg.

Pris  for komplett nettside med opptil 20 undersider/artikler: 20 000 NOK eks. MVA
Ekstra  undersider/artikler : 200 NOK eks. MVA  pr. stykk
Annet arbeid: 500 NOK eks. MVA  pr. time

Vil du ha et pristilbud eller skreddersy din egen pakkeløsning? Vennligst ta kontakt med oss på post(at)futureofdesign.no, eller fyll ut kontaktskjemaet vårt ved å trykke på denne linken.

Trykk her for å se et eksempel på en nettside vi har laget.


Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

FutureOfDesign
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
930 58 664

FutureOfDesign.no © All rights reserved