A+ A A-

Nettbutikk

Er du ute etter en nettbutikk som er skreddesydd etter dine eller bedriftens behov? Vi kan sette opp en komplett nettbutikk for deg enten du vil holde den oppdatert selv, eller vil at vi skal ta oss av den prosessen.  Nettbutikken vi setter opp for deg er basert på det populære CMS systemet Joomla og nettbutikk-modulen VirueMart . Ved hjelp av Joomla sitt enkle kontrollpanel kan du enkelt legge til nye produkter, artikler, bilder og videoer med få tastetrykk.

For oss i FutureOfDesign er det viktig at du som kunde er 100% fornøyd med produktet vi leverer. Vi legger sjelen i jobben vi gjør og avskyr middelmådighet.

Nettbutikken skreddersys til dine presise behov og mål. Her er noen eksempler på funksjoner vi kan levere:
- Kredittkort og fakturabetaling
- Karakter-system for produkter og artikler
- Meldingsystem der kundene kan kommentere produkter eller artikler
- Integrasjon med sosiale medier. (Facebook, Twitter , Google+)
- Live kundeservice-chat
- Rabattkuponger
- Lagerstatus + mye mer

Priseksempel  for komplett nettbutikk med opptil 40 artikler/produkter: 40 000 NOK eks. MVA
Ekstra   artikler/produkter : 200 NOK eks. MVA  pr. stykk
Annet arbeid: 500 NOK eks. MVA  pr. time 

Vil du ha et pristilbud eller skreddersy din egen pakkeløsning? Vennligst ta kontakt med oss på post(at)futureofdesign.no, eller fyll ut kontaktskjemaet vårt ved å trykke på denne linken.

 

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

FutureOfDesign
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
930 58 664

FutureOfDesign.no © All rights reserved